Через негоду на Дніпропетровщині призупинили навчальний процес

18 Січня 2016, 11:33

У Дніпропетровській області призупинили навчальний процес через погодні умови. Про це повідомила прес-служба управління ДСНС у Дніпропетровській області.

"На засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань ТЕБ та НС прийнято рішення з 18 січня призупинити навчальний процес у навчальних закладах області… Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 18 січня оголошено штормове попередження. По Дніпропетровській області та місті Дніпропетровськ очікується сильний сніг та мокрий сніг, заметіль, налипання мокрого снігу, снігові замети, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря по області 3-80, вдень 1-60 морозу, по місту вночі 5-70, вдень 2-40 морозу", – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у Дніпропетровській та Кіровоградській областях обмежено рух транспорту через негоду, в Одеській та Миколаївській областях рух заборонений.

17 січня обмежено рух вантажного транспорту на території обласного центру, а вже з 20:00 закрито рух автомобільними дорогами державного значення: – Н-11 "Дніпропетровськ – Миколаїв", – М-04 "Знам'янка – Луганськ – Ізварине".

Також обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах державного значення: – Р-52 "Дніпропетровськ – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка", – М-29 "Харків – Красноград – Перещепине", – М-04 "Знам'янка – Луганськ – Ізварине ", – Н-08" Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя ".

Також навчальні заклади Миколаєва тимчасово закрили через сильний снігопад.