Київська влада розповіла про ситуацію зі снігом на дорогах

16 Січня 2016, 10:50

У Києві наразі працюють 257 снігоприбиральних машин. Таку цифру оприлюднив начальник департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Руслан Ткачук.

«У місті продовжуються роботи із прибирання снігу на автошляхах. Працює  281 одиниця спецтехніки КК «Київавтодор», у тому числі – 257  снігоприбиральних машин. Крім того, до очищення столиці від снігу задіяні майже дві сотні техніки житлово-експлуатаційних дільниць», – зазначив він.

Також стало відомо, що з 09:30 ранку 16 січня поступово відновлюється в’їзд великогабаритного транспорту до Києва, який було припинено близько 07:00.

За словами Ткачука, на всіх основних в’їздах до столиці залишаються чергувати бригади фахівців, які до 11:00 здійснюватимуть моніторинг руху транспорту з метою недопущення заторів на дорогах Києва.

«Міська влада вкотре наполегливо просить мешканців за можливості не використовувати для поїздок власні авто під час інтенсивних снігопадів, а користуватися послугами громадського транспорту. Це сприятиме більш оперативному та якісному прибиранню доріг. Крім того, фахівці звертаються до водіїв з проханням не паркувати автівки у місцях, де вони заважатимуть роботі комунальників», – йдеться у тексті.

Як повідомлялося, в Україні знеструмлено 81 населений пункт через негоду.