У Львові патрульні затримали за кермом BMW п’яного майора поліції

15 Січня 2016, 20:12

У Львові патрульні поліцейські затримали майора поліції в стані алкогольного сп'яніння за кермом. Про це повідомляє патрульна поліція міста в Facebook.

«Орієнтовно о дванадцятій годині ночі патрульні помітили на Княгині Ольги,106 автомобіль BMW 520, який саме заїжджав на тротуар і на ньому припаркувався. Коли інспектори підійшли до водія, то помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Чоловік спочатку зізнався, що водій, а потім почав заперечувати, що керував транспортним засобом і свою причетність до нього. Хоча ключі від автомобіля були при ньому. Від перевірки на драгері відмовився і в лабораторії теж не захотів проходити перевірку на стан алкогольного сп‘яніння», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в чоловіка при собі було посвідчення майора поліції видане 24 листопада 2015 року.

«На свою підтримку закликав друзів і рідню. Згодом чоловік почав скаржитися на погіршення стану здоров‘я, і на місце викликали швидку допомогу. Водія госпіталізували. Відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані йому не уникнути», – запевнили в патрульній поліції.

Нагадаємо, раніше у Хустському районі Закарпаття сталася ДТП з багатьма постраждалими. 32-річний п'яний водій зіткнувся з припаркованим на своїй смузі автомобілем, після чого втратив контроль над керуванням і в'їхав у натовп людей, які йшли узбіччям.

Крім того, у Закарпатській області водій, перебуваючи в нетверезому стані, скоїв наїзд на працівника поліції, коли намагався утекти.