У поліції розповіли подробиці нападу на народного депутата

14 Січня 2016, 23:17

Поліція Києва розшукує зловмисників, які пошкодили автомобіль нардепа. Про це у Facebook повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик.

«У результаті інциденту ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, у транспортному засобі пошкоджене лобове та переднє пасажирське скло. Подія трапилася у Печерському районі Києва близько 21:30. На місце події виїхала слідчо-оперативні групи Печерського райуправління та Головного управління поліції Києва. Встановлено, що народний депутат від’їжджав автомобілем «Рендж Ровер» від спортивно-оздоровчого комплексу. Двоє невідомих осіб кинули в авто дві півкілограмові гирі, а відтак було пошкоджене лобове та переднє пасажирське скло транспортного засобу. Зловмисники з місця події втекли», – розповіла Блищик.

За її словами, наразі на місці працюють правоохоронці, проводиться огляд місця події, встановлюється наявність поблизу камер відеонагляду.

«Відомості про цей факт зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зусилля поліції спрямовані на встановлення осіб зловмисників та мотивів вчинення правопорушення», – наголосила Блищик.

Поліція Києва розшукує зловмисників, які пошкодили автомобіль нардепаУ результаті інциденту ніхто не постраждав. За поп…

Опубліковано Оксаною Блищик 14 січня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві невідомі скоїли напад на народного депутата-радикала.