Журналіст назвав ім’я водія джипа, який на смерть збив жінку біля метро “Лівобережна”

12 Січня 2016, 18:48

Водій джипа Mercedes, який врізався у піцерію біля станції метро "Лівобережна" в Києві та збив на смерть жінку, наразі лікується в одній із приватних столичних клінік. Про це повідомляє журналіст Дмитро Гнап у Facebook, цитуючи речницю київської поліції Оксану Блищик.

За її словами, палата чоловіка не охороняється, оскільки йому не вручена підозра у скоєнні ДТП, а також не обрано запобіжний захід. Блищик пояснила, що розслідування лише почалося.

"Ми не маємо право зараз його брати під варту. Це вбивство ще треба довести. Слідчий каже, що за словами батьків, в нього вроджений порок серця і в момент аварії серце дало збій, він знепритомнів і виїхав на узбіччя. Перевірка показала, що слідів алкоголю і наркотиків в крові не було", – розповіла Блищик.

Дмитро Гнап стверджує, що водієм джипу є Станіслав Андрійович Толстошеєв – син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області.

"Толстошеєв-старший в партнерстві з донецькими регіоналами активно займався будівництвом в часи Януковича. І навіть дорвався до дуже корупційної годівниці під назвою державна програма "Доступне житло". За нової влади Толстошеєв вже потроху пиляв мільйони на постачанні деталей для "Укргазвидобування. Джип Мерседес з номерами АН 7337 ЕР зареєстрований на його доньку – Толстошеєву Олену 1990-го року народження. Щось мені підказує, що хлопець очікуватиме суд по цій справі десь в районі Мальдів. Тим більше, що є інформація, що два роки тому він вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання", – розповів журналіст.

Ви спитаєте, а як там мажор, який кілька днів тому вбив жінку своїм джипом Мерседес? Я щойно поговорив з речницею київсь…

Опубліковано Дмитром Гнапом 12 січня 2016 р.

Нагадаємо, 9 січня у Києві біля метро «Лівобережна» джип Mersedes влетів у піцерію Domino's, пробивши стіну закладу. Літня жінка від отриманих травм померла на місці, а 62-річного городянина госпіталізували до медичного закладу з травмами голови.