Боєць ПС прокоментував заяву Москаля про рублі, знайдені у нападників на Драгобрат

12 Січня 2016, 16:52

Боєць "Правого сектору" на прізвисько Біс, який був затриманий за участь у конфлікті на гірськолижному курорті Драгобрат, прокометував заяву голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля про знайдені російські рублі.

За його словами, насправді це були весільні подарунки: 8 тисяч гривень та 800 доларів, оскільки боєць перебував у весільній відпустці.

Як повідомлялося, раніше голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль заявив, що у бійців "Правого сектору", затриманих через бійку на "Драгобраті", знайшли 160 тис. російських рублів.

Читайте також: Ярош прокоментував інцидент із "Правим сектором" у "Драгобраті"

Нагадаємо, 10 січня на Закарпатті невідомі у камуфляжі напали на турбазу. Повідомлялося, що поранені двоє охоронців. Згодом закарпатські ЗМІ написали, що до інциденту причетні озброєні бійці «Правого сектору», хоча в організації спочатку відкидали обвинувачення. Згодом у «Правому секторі» повідомили, що в бійці брали участь двоє відомих бійців ДУК ПС, а також затримано ще трьох бійців батальйону. Пізніше стало відомо, що прокуратура оголосила підозру п'ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в "Драгобраті".

Двом (члену «Правого сектора» на прізвисько «Педро» Петру Угрину та бійцю на прізвисько «Хорват» Василю Василинюку) із п'яти затриманих суд обрав запобіжний захід.