У Києві чоловік підстрелив юнака, який намагався викрасти його авто разом із дружиною

12 Січня 2016, 13:48

У Києві чоловік вистрілив у ногу 19-річному хлопцю, який намагався викрасти його автомобіль. Про це повідомили в міськуправлінні Національної поліції.

"До чергової частини надійшло звернення від 25-річного киянина, який повідомив, що він разом з охороною житлового комплексу затримав викрадача його автомобіля",
— сказано у повідомленні.

Правоохоронці приїхали на виклик і виявили 19-річного хлопця з простреленою ногою. Охорона житлового комплексу передала затриманого в руки поліції.

"За словами потерпілого, ввечері він разом з дружиною вирішив поїхати в гості на власному авто. Вийшовши на вулицю, він посадив дружину на заднє сидіння, завів автомобіль і пішов викидати сміття. Почувши крик дружини, одразу побіг до автомобіля, за кермом якого сидів невідомий чоловік. Зловмисник спробував сховатися, але 25-річний власник авто дістав пристрій для відстрілу гумових набоїв та скоїв кілька пострілів у бік злодія. Однією з куль він поранив правопорушника", — розповіли у прес-службі.

Лікарі констатували у затриманого поранення лівого стегна з травматичної зброї і наркотичне сп'яніння. Зараз зловмисник перебуває на стаціонарному лікуванні, де з ним працює лікар-психіатр.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідство за цим фактом триває.

Нагадаємо, на Київщині поліція зі стріляниною затримала викрадачів авто, які везли гранатомет.