Москаль: У затриманих на “Драгобраті” бійців “Правого сектору” знайшли 160 тис. російських рублів

12 Січня 2016, 11:24

Голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль заявив, що у бійців "Правого сектору", затриманих через бійку на "Драгобраті", знайшли 160 тис. російських рублів. Про це повідомляється на офіційному сайті Москаля.

Також, за повідомленням Москаля, на місці події виявлені гільзи від бойових пістолетів Макарова та Стєчкіна, які вилучили в "Правого сектору". 

Нагадаємо, 10 січня на Закарпатті невідомі у камуфляжі напали на турбазу. Повідомлялося, що поранені двоє охоронців. Згодом закарпатські ЗМІ написали, що до інциденту причетні озброєні бійці «Правого сектору», хоча в організації спочатку відкидали обвинувачення. Згодом у «Правому секторі» повідомили, що в бійці брали участьдвоє відомих бійців ДУК ПС, а також затримано ще трьох бійців батальйону. Пізніше стало відомо, що прокуратура оголосила підозру п'ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в "Драгобраті".

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив "Правий сектор" в масовій бійці на гірськолижному курорті в "Драгобраті".

Двом із п'яти затриманих суд обрав запобіжний захід.