На Чернігівщині затримали групу осіб, які побили палицями поліцейського та його сім’ю

9 Січня 2016, 20:18

На Чернігівщині затримали групу осіб, які завдали тілесних ушкоджень поліцейському та членам його родини. про це повідомила прес-служба Нацполіції.

За повідомленням, увечері 7 січня у приміщенні магазину-кафе, розташованого в м. Бахмач Чернігівської області, поліцейський місцевого відділу поліції, представившись працівником поліції, зробив зауваження декільком особам, які порушували громадський порядок. У результаті було припинено правопорушення, пов’язане з вчиненням хуліганських дій невідомими особами.

Приблизно через півтори години до місця проживання працівника поліції приїхало більше 15 осіб, у тому числі й ті, кому було зроблене зауваження. Зловмисники дерев‘яними палицями заподіяли поліцейському і членам його родини легкі тілесні ушкодження.

Нападників встановлено та затримано. У найближчій час планується обрання вказаним особам запобіжного заходу у виді взяття під варту.

Слідчим відділом Бахмацького ВП Головного управління Національної поліції в Чернігівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганських дій та насильства щодо працівника правоохоронного органу, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За вчинення цих злочинів передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, на Черкащині встановили особу одного з нападників на голову сільради, що виступив проти будівництва птахоферми.