У лікарні помер військовий, поранений біля кордону з РФ

3 Січня 2016, 13:20

У Луганській області помер військовослужбовець Збройних сил України, який 1 січня 2016 року отримав поранення під час патрулювання прикордонної ділянки поблизу кордону з Російською Федерацією. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай.

"2 січня у Станично-Луганський відділ поліції надійшло повідомлення медиків про те, що 1 січня в приймальне відділення Станично-Луганської ЦРЛ був госпіталізований військовослужбовець ЗСУ 1975 року народження (діагноз – вогнепальне поранення черевної порожнини), який помер у лікарні від отриманого поранення", – повідомила Погукай.

За її словами, перевіркою встановлено, що військовослужбовець отримав поранення неподалік від Герасимівки Станично-Луганського району, поблизу кордону з РФ, під час патрулювання прикордонної ділянки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 січня під Горлівкою загинув боєць батальйону "Айдар" Збройних сил України Назар Голюк. Цю інформацію підтвердили у АП.

Крім того, стало відомо, що 1 січня у районі Маріуполя загинув боєць полку "Азов" та член ВО "Свобода" Олександр Коваль.