Керівника слідчого підрозділу поліції впіймали в Києві на хабарі

30 Грудня 2015, 15:14

У Києві правоохоронці затримали на хабарі керівника слідчого підрозділу поліції. Про це інформує Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

«Правоохоронцям стало відомо, що начальник слідчого підрозділу одного з управлінь поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві вимагає 25 тисяч гривень від громадянина, який є адміністратором грального закладу. Гроші призначалися за «вирішення питання» про закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом зайняття гральним бізнесом», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ затримала на хабарі 20 тис. грн двох підполковників Нацгвардії

Учора, 29 грудня, хабарника затримали працівники Управління внутрішньої безпеки, СБУ та прокуратури м. Києва. Затримання було здійснено в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Згідно із санкцією цієї статті, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 23 грудня в Києві на хабарі впіймали працівника Національної поліції.