Секретар РНБО назвав Путіна “брехуном, який заплутався”

17 Грудня 2015, 19:40

Президент Росії Владімір Путін, заявивши сьогодні про російський військовий персонал на Донбасі, заперечив власні слова, які сказав у квітні 2014 року. Про це повідомили у прес-службі РНБО з посиланням на слова секретаря Олександра Турчинова.

«Хочу нагадати, що вже два роки поспіль Владімір Путін говорив одне і те саме: російських військових немає на сході України. Згадайте хоча б «пряму лінію» з ним, що відбувалась у минулому році, де було сказане буквально наступне: «Це все маячня. На сході України немає ніяких російських підрозділів, немає спеціальних служб, немає інструкторів. Це все місцеві мешканці», – зазначив Турчинов..

«Сьогодні місцеві мешканці під тиском беззаперечних аргументів вже перетворюються на російських військових. Так, не блимнувши оком, президент РФ бреше, переконаний, що його ніхто не зупинить у брехні. Можна прогнозувати, що прийде час, і Путін розповідатиме з екранів ТБ, що ніколи не заперечував присутності регулярних армійських корпусів збройних сил РФ на території України. Нас не дивують нові тренди кремлівської брехні. Наше завдання – викинути російських окупантів (регулярних, нерегулярних, ГРУшників, ФСБшників та іншу сволоту), незалежно від того, як їх називає Путін, за межі України», – додав секретар РНБО.

Як повідомлялося, Турчинов висунув Росії вимогу щодо незаконно захоплених українських військових.