У КМДА розповіли про рух транспорту на Хрещатику в новорічні свята

16 Грудня 2015, 14:47

Київська влада не перекриватиме Хрещатик у вихідні і святкові дні на час проведення новорічних та різдвяних свят у столиці. Про це повідомляє прес-служба Київської держадміністрації.

«Зокрема, за словами заступника голови КМДА Ганни Старостенко, міська влада ухвалила рішення дозволити рух транспорту в суботні, недільні, святкові та неробочі дні з 19 грудня 2015 року до 25 січня 2016 року.

«Оскільки всі локації для святкувань розташовані в історичному центрі, то частини вулиць біля них можуть частково перекриватися, через значне скупчення автомобілів на деяких ділянках дороги може бути ускладнений проїзд. У зв’язку з цим рух на вулиці Хрещатик – з Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького – буде дозволено у суботні, недільні, святкові та неробочі дні, щоб кияни могли зручно пересуватися містом на автомобілі», – пояснила вона.

Старостенко також нагадала, що на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик цього року жодні святкові заходи або новорічні ярмарки проводитися не будуть.

Як повідомлялося, 5 грудня на Софійську площу Києва прибула головна ялинка країни – 26-метрову ялицю білу привезли з Прикарпаття.