Поліція провела рейд в арт-клубі у Києві: вилучено велику кількість наркотиків

13 Грудня 2015, 19:49

Поліція відзвітувала про вилучення наркотичних речовин у арт-клубі, розташованому у Подільському районі столиці. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

«Під час проведення обшуку у 15 відвідувачів виявлено та вилучено наркотичні засоби. З п’яти осіб відібраних для проходження медичного освідування усі перебували у стані наркотичного сп’яніння. У приміщеннях вказаного клубу виявлено та вилучено за попередніми даними близько 100 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну, 90 таблеток екстазі та шість пристроїв для вживання наркотичних засобів», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що рейд в арт-клубі провели вже вдруге за три місяці.

«У клубі у вересні поточного року вже вилучались особливо небезпечні психотропні речовини та наркотичні засоби, та за інформацією злочинна діяльність у ньому не припинилась», – додали у тексті.

У поліції не вказали назву закладу, однак згідно з повідомленнями у соцмережах, йдеться про арт-клуб Closer на вулиці Нижньоюрківській – популярний серед молоді київський заклад, який позиціонує себе як мистецько-просвітницький проект. Зокрема, про обшук у закладі написав на сторінці у мережі Facebook брат нардепа Мустафи Найєма – Масі.

совпадение ли? ночью, избивая людей, старые "смелые" кадры проводят обыск в closer, а днем у них митинг. они на поднят…

Posted by Masi Nayyem on Sunday, December 13, 2015

Також про обшуки у закладі написала адвокат клубу Ксенія Проконова.

Киву бросила хозяйка, без бабла остался зайка:) Отпраздновать отставку решили бенефисом в Closer.Как адвокат Closer расс…

Posted by Ксения Проконова on Sunday, December 13, 2015

Як повідомлялося, на початку грудня СБУ вилучила у Києві та Одесі контрабандних психотропів на 100 тис. грн.