У Сєвєродонецьку презентували мобільне банківське відділення на базі автомобілю КрАЗ

2 Грудня 2015, 23:53

У Сєвєродонецьку відбулася презентація унікального мобільного банківського підрозділу, створеного на базі автомобілю КрАЗ. Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Згідно з повідомленням, банківське відділення на колесах призначене для роботи в Донецькій та Луганській областях. Мобільний підрозділ буде обслуговувати громадян, що мешкають у прифронтових населених пунктах, військовослужбовців та правоохоронців, які перебувають у військових частинах та в зоні АТО.

Читайте також: На Донбасі розпочали роботу два мобільних банки на базі бронеавтомобілів – ОБСЄ

Повідомляється, що кабіна, кузов та основні елементи конструкції автомобіля броньовані. Унікальний мобільний підрозділ Ощадбанку на базі броньованих автомобілів КрАЗ оснащений засобами супутникового зв’язку для on-line підключення до автоматизованої банківської системи, локальних баз даних та електронної пошти, мережі Інтернет; системами зовнішнього та внутрішнього зв’язку, відеоспостереження, автономного електроживлення, супутникового спостереження; сейфом для зберігання цінностей, тривожною сигналізацією, системою кондиціювання та опалення, а також POS-терміналами.

Основні функції мобільного броньованого підрозділу: виплата заробітної плати, пенсій, соціальних виплат, інших коштів з поточних рахунків, у тому числі з поточних карткових рахунків із використанням банківських платіжних карток (БПК), поповнення карткових рахунків через POS-термінал із використанням БПК, приймання готівки для здійснення платежів, залучення вкладів та депозитів, випуск платіжних карток та інші фінансові послуги.

Позначки: