У Києві водій вистрелив у п’яного пішохода-хулігана

2 Грудня 2015, 15:54

У Києві водій автомобіля вистрелив із пістолета в п'яного дебошира на дорозі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

«В управління поліції надійшло повідомлення: на проспекті Правди пострілом з пістолета поранили чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, потерпілий зі своїми друзями поверталися додому і, будучи в нетверезому стані, перекрили проїжджу частину дороги. Чоловік на автомобілі намагався проїхати, однак компанія не хотіла поступитися дорогою. Коли до водія підійшов один із хлопців – між ними виник конфлікт.

«Хлопець вдарив чоловіка в обличчя і розбив бокове вікно машини. У відповідь власник авто дістав пістолет і вистрілив», – розповіли в поліції.

Постраждалого з тілесними ушкодженнями ноги негайно доставили в лікарню. Працівники поліції на місці скоєння злочину у 28-річного киянина в присутності понятих вилучили пістолет Ф-12Р. Зброю направили для проведення експертизи.

Слідчим відділом управління поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, під час якого будуть встановлені причини та обставини інциденту. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як повідомлялося, у Києві затримали п'яного чоловіка, який під будинком влаштував стрілянину.