У Київавтодорі відреагували заявою на перший сніг у столиці

29 Листопада 2015, 15:25

Снігоприбиральна техніка перебуває у повній готовності – до прибирання снігу та посипання проїжджої частини вже сьогодні, у разі необхідності, будуть задіяні 243 машини спецтехніки. Відповідну заяву «Київавтодору» поширила прес-служба КМДА.

«Загалом комунальна корпорація «Київавтодор» підготувала до роботи в зимовий період 310 одиниць снігоочисної техніки, та необхідну кількість протиожеледних матеріалів: 38 тисяч тонн солі та 23 тисячі – піску. Крім того, додатково, на випадок надзвичайних ситуацій, підготовлено договори з приватними власниками аналогічної дорожньої техніки, яка може бути корисна при розчищенні. Таких договорів укладено на залучення 185 одиниць техніки», – йдеться у повідомленні.

За даними Українського Гідрометцентру, вдень 29 листопада у столиці очікують дощ з переходом у середині дня в мокрий сніг. Увечері, за прогнозами, почне утворюватися сніговий покрив. Вночі 30 листопада випадатиме мокрий сніг. На дорогах протягом вказаного періоду місцями спостерігатиметься ожеледиця.

«У зв’язку з цим фахівці Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА закликають водіїв бути обережнішими на автошляхах столиці та, за можливості, користуватися громадським транспортом», – додали в КМДА.

Читайте також: В Українських Карпатах випав перший сніг