У Москві з камінням і яйцями напали на посольство Туреччини

25 Листопада 2015, 14:52

Кількасот людей людей взяли участь у акції протесту біля посольства Туреччини в Москві. Будівлю закидали камінням, яйцями і банками з фарбою. Про це повідомляють ЗМІ.

«Демонстранти повибивали скло у кількох вікнах будівлі. Поліція не втручалася і нікого не затримувала. Зараз демонстранти поступово розходяться», – йдеться у повідомленні.

Як зауважив прес-аташе посольства Орхан Газігіль, у вікна летіли і пляшки. Працівники дипвідомства боялися пересуватися коридорами.

Напередодні до будівлі посольства у центрі Москви прийшли понад 600 людей. Деякі з учасників акції тримали у руках плакати із написами «Удар у спину» і «Не їду в Туреччину».

Як повідомлялося, напередодні у Росії група вандалів напала на офіс турецької компанії.

Як повідомлялося, на кордоні Туреччини та Сирії турецькі ВПС збили російський бомбардувальник Су-24. Турецька влада заявила, що він вторгся в повітряний простір країни. Тим часом, президент РФ Владімір Путін заявив, що літак збито винищувачем F-16 «за 1 км від території Туреччини».

Читайте також: У США підтвердили, що російський літак проігнорував 10 попереджень Туреччини

Згодом стало відомо, що Генштаб РФ припиняє військову співпрацю з Туреччиною через інцидент із збитим російським літаком.