На дорозі під Києвом знайшли мішки з наркотиками на півтора мільйона гривень

24 Листопада 2015, 15:11

Правоохоронці вилучили у жителя міста Кагарлик, який нещодавно зняв квартиру у столиці, наркотиків на 1,5 мільйона гривень. Про це інформує прес-центр Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

Згідно з текстом, чоловік, побачивши працівників поліції, намагався втекти, проте оперативники його швидко наздогнали.

«Під час огляду речей при понятих у затриманого вилучили два поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Правопорушник зізнався, що у нього є схованка. Перевіривши інформацію, працівники поліції на дорозі Київ-Кагарлик, неподалік знаку Київ, виявили три мішки з речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані. Зі слів затриманого, у мішках знаходиться канабіс, який він зберігав для власних потреб», – йдеться у повідомленні.

Вартість вилученого становить близько півтора мільйона гривень.

У супроводі працівників поліції чоловіка доставили до Управління поліції у Голосіївському районі столиці. Розпочато кримінальне провадження за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені наркотичні речовини направили на експертне дослідження. Походження та мету зберігання забороненого зілля наразі з’ясовує слідство.

Як повідомлялося, у Києві викрили працівницю СІЗО, яка займалася проституцією й збувала наркотики.