В Ізраїлі скоїли кілька терактів, ЗМІ повідомляють про п’ятьох загиблих

19 Листопада 2015, 23:59

Унаслідок терактів у Тель-Авіві та Гуш-Еціоні сьогодні, 19 листопада, загинули 5 осіб. Про це повідомляє 9-й канал.

Як повідомлялося раніше, озброєний ножем арабський терорист напав на людей в бізнес-центрі "Біньян Панорама", розташованому на вулиці Бен-Цві в Тель-Авіві. Спочатку повідомлялося про одного загиблого, але за останніми даними, жертвами стали двоє ізраїльтян.

Дивіться також: З'явилися відео з місця різанини в офісі пропагандистського каналу РФ в Ізраїлі

Кілька годин потому троє терористів з автомашини обстріляли мікроавтобус поблизу в'їзду в поселення Алон-Швут. У мікроавтобусі їхали учні єшиви зі США. За повідомленням Ynet, унаслідок обстрілів був смертельно поранений 18-річний юнак.

Обстрілявши мікроавтобус, терористи попрямували в бік перехрестя Гуш-Еціон. При цьому, як повідомляє NRG, вони продовжували вести безладну стрілянину по машинах, що стояли у заторі. Унаслідок цього загинули ще двоє. Серед загиблих — чоловік середніх років і житель одного з арабських селищ.

Виїхавши на перехрестя Гуш-Еціон, терористи скоїли наїзд на групу ізраїльтян, які стояли на автобусній зупинці. Постраждали чотири людини.

Потім терористи вискочили з машини і спробували втекти. Одному це вдалося, ще одного затримано, а третього застрелили. Наразі армія і поліція ведуть пошуки втікача-терориста.

Як повідомлялося, у Тель-Авіві (Ізраїль) невідомий із ножем напав на працівників офісу російського державного телеканалу RT, одна людина загинула, ще троє отримали поранення. Згодом стало відомо про ще одну жертву нападу.