У поліції розповіли подробиці замаху на працівника фіскальної служби в Дніпропетровську

18 Листопада 2015, 19:59

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на заступника начальника Фіскальної служби Дніпропетровської області, стан потерпілого вкрай важкий. Про це повідомила начальник відділу комунікацій управління Національної поліції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

За її словами, 18 листопада, о 8:50 на пульт поліції в Дніпропетровську надійшло повідомлення про те, що невідомі напали на чоловіка в районі вулиці Фучика. Наряд поліції виїхав на місце події і встановив, що двоє невідомих чоловіків середнього віку завдали кілька ударів по голові працівникові податкової поліції Дніпропетровській області.

За фактом замаху на життя людини поліція Жовтневого району Дніпропетровська відкрила Кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Замах було скоєно на заступника начальника оперативного управління податкової міліції Дніпропетровської області Олега Яремчука. За словами медичних працівників обласної лікарні імені Мечникова, в яку був доставлений Яремчук, його стан украй важкий.

"У потерпілого серйозна черепно-мозкова травма Він переніс серйозну операцію, яка тривала більше трьох годин. Лікарі продовжують боротися за його життя", – повідомили медпрацівники.

У Дніпропетровській області оголошено операцію "перехоплення".