У Києві затримали водія, який збив працівника поліції

17 Листопада 2015, 20:22

У Дніпровському районі Києва зловмисник збив автомобілем правоохоронця. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

Згідно з повідомленням, проводячи слідчі дії, правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який дуже швидко біг. Його зупинили для перевірки. Автомобіль, який їхав у цей час неподалік, різко зупинився. Водій вийшов з машини і почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. Поліцейські показали свої посвідчення. Однак водій дістав схожий на пістолет предмет та биту. Згодом, сівши у автівку, водій рушив з місця, збивши при цьому одного з працівників поліції. Щоби зупинити правопорушника, працівники поліції здійснили кілька пострілів угору.

Силами оперативників та додаткового наряду патрульної поліції автомобіль порушника затримали.

Схожий на пістолет предмет та биту вилучено і направлено на експертне дослідження, водія доставили до районного управління поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у Києві п'яний росіянин влаштував потрійну ДТП, а потім заснув за кермом.

Також у Києві п'яний водій, утікаючи від поліцейських, врізався в огорожу аеропорту.