У Франції встановили особи двох терористів, що підірвали себе у центрі Парижа

16 Листопада 2015, 13:15

Французька поліція встановила особи ще двох учасників терактів у Парижі – 28-річного француза Самі Амімура та 25-річного сирійця Ахмад Аль Мухаммеда. Про це повідомляють у ВВС з посиланням на прокуратуру Парижа. 

Стало відомо, що один зі смертників, який підірвав себе посеред концертного залу "Батаклан" – 28 річний француз Самі Амімур, якого раніше звинуватили у пособництві тероризму. Чоловік перебував під наглядом поліції. Згодом йому вдалося втекти від нагляду. Поліція оголосила його у міжнародний розшук. 

Другим смертником виявився 25-річний сирієць Ахмад Аль Мухаммед, що підірвав себе поблизу стадіону "Стад де Франс".

Поліції вдалося ідентифікувати відбитки його пальців за картотекою осіб, які прибули на територію Греції у жовтні цьогоріч. 

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про встановлення осіб двох терористів-смертників

Як відомо, 13 листопада у Парижі сталася серія терактів, 129 людей загинули, 352 зазнали поранень. Згодом стали відомі імена трьох терористів, причетних до атак в Парижі.

Згодом стало відомо, що у відповідь на паризькі теракти французькі ППС у ніч на понеділок здійснили потужний авіаналіт на позиції терористичного угрупування "Ісламська держава" в сирійському місті Ракку, який вважається її оплотом.