У Києві запустили сайт для онлайн-розрахунків за комунальні послуги

12 Листопада 2015, 17:05

У Києві презентували оновлений сайт Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» з можливістю оплати житлово-комунальних послуг через інтернет. Презентація відбулася у Центрі комунального сервісу у Святошинському районі столиці.

«Ми презентуємо модернізований ресурс із максимальними можливостями дистанційних сервісів. Зокрема, це особистий кабінет споживача, де можна переглянути власні рахунки за житлово-комунальні послуги, сплатити їх, переглянути попередні рахунки», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Повідомляється, що на сайті КП «ГІОЦ» можна отримати усю необхідну правову інформацію, а також звернутися за онлайн-довідкою, розрахувати субсидію через онлайн-калькулятор, забезпечити оплату послуг та отримувати електронні повідомлення про надходження нових рахунків тощо.

Сайт доступний за посиланням: www.gioc.kiev.ua. Оплатити житлово-комунальні послуги онлайн можна в рубриці «Сплатити комунальні послуги онлайн», попередньо зареєструвавшись в «Особистому кабінеті».

Як повідомлялося, у Києві влітку зафіксували випадки надсилання фальшованих комунальних платіжок мешканцям.