Новітній “Антонов” дебютував на Dubai Air Show

9 Листопада 2015, 11:43

У Дубаї на міжнародній авіаційно-космічній виставці «Dubai Air Show 2015» представили нову розробку української компанії "Антонов" – військово-транспортний літак Ан-178. Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Руслан Корж на сторінці у мережі Facebook.

За словами Коржа, Україна на виставці представлена «скромніше», ніж на паризькому авіасалоні у Ле-Бурже в червні, однак на його думку, «зацікавленість зросла».

«Перші враження – в цілому позитивні. Півдня витрачені на формальності у вигляді рукостискання з Шейхом Аль-Мактумом і відкриття виставки, але потім програма зустрічей і переговорів поступово прискорилася. Салон менше за масштабом, ніж той же Ле Бурже, але організація дуже хороша. А компактність виставкових площ (все в одному великому холі) і спека на вулиці сприяють до інтенсивного спілкування», – написав він.

За його словами, «ми ще не до кінця готові в організаційно-управлінському сенсі».

«І наш Ан-178 знову не бере участі в демонстраційних польотах. Не готовий до цього. Потенційні замовники вже топчуться, активно відвідують прямо з ранку, а ми не готові. Знову прикро. Але настрій позитивний», – зазначив Корж та опублікував фото Ан-178 з виставки.

Також про дебют написала головний редактор порталу AviationWeek.com Рупа Харія на сторінці у Twitter.

Як повідомлялося, "Антонов" представлений на виставці у Дубаї чотирма проектами.

Нагадаємо, концерн "Антонов" оголосив конкурс на назву для нового літака Ан-178.