ЦВК оприлюднила результати виборів мера у Слов’янську, Краматорську та Дружківці

2 Листопада 2015, 16:04

У Слов'янську переміг представник "Опозиційного блоку", у Краматорську буде другий тур виборів міського голови. Такі результати оприлюднила Центральна виборча комісія на офіційному сайті.

У Слов'янську в першому турі виборів міського голови переміг кандидат від "Опозиційного блоку" Вадим Лях, за якого віддали голоси 52,077% виборців (13837 голосів). Самовисуванець Олег Зонтов набрав 18,76% (4984 голосів).

чільника Краматорська обиратимуть у другому турі, в першому найкращий результат показав заступник міського голови, самовисуванець Андрій Панков, за якого проголосувало 48,038% виборців. Друге місце посів народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка"), самовисуванець Максим Єфимов, якого підтримали 32,52% виборців.

Мером Дружківки Донецької області став чинний міський голова, самовисуванець Валерій Гнатенко, який отримав 80,95% підтримки. Віктор Баштовий від "Радикальної партії" Олега Ляшка набрав 11,16%.

Нагадаємо, екс-регіонала Вадима Ляха звинувачували в сепаратизмі. у жовтні 2014 року під час обшуку в нього знайшли зброю та ігрові автомати. Суд відпустив його під заставу.