У Харкові Добкіну відмовили в реєстрації на місцевих виборах

19 Жовтня 2015, 08:26

Кандидату у депутати Харківської облради Михайлу Добкіну відмовили у реєстрації за підсумками засідання Центральної виборчої комісії 18 жовтня. Про це йдеться у заяві ЦВК щодо прийнятих 18 жовтня рішень.

До виборчого списку "Опозиційного блоку" Михайло Добкін був включеним як перший кандидат.

Після розгляду документів щодо реєстрації вищезазначених кандидатів у депутати встановлено наявність підстав для відмови в реєстрації окремих осіб,
— пояснили у ЦВК.

"Комісія відмовила в реєстрації кандидатів у депутати Харківської обласної ради, включених до виборчого списку зазначеної організації партії, Добкіна М.М., включеного першим кандидатом, а також Гнєзділової О.М. та Кобзаря А.В., закріплених за територіальними виборчими округами № 63 та № 25 відповідно", — йдеться у заяві.

Водночас ЦВК зареєструвала 105 кандидатів у депутати Харківської облради, включених до виборчого списку партії "Опозиційний блок" у Харківській області у багатомандатному виборчому окрузі.

Крім того, Харківську ОВК зобов'язали видати представнику "Опоблоку" посвідчення відповідних кандидатів у депутати встановленої форми.

Нагадаємо, раніше Харківський облвиборчком відмовив обласній організації партії «Опозиційний блок» в реєстрації списку кандидатів на вибори в Харківську облраду. Згодом ЦВК розпустила Харківський облвиборчком. Проте новий склад Харківської обласної виборчої комісії не зареєстрував список "Опозиційного блоку".