Для охорони західного кордону відправили 39 нових позашляховиків

13 Жовтня 2015, 10:15

Сьогодні, 13 жовтня, із Києва для охорони західного кордону відправили колону позашляховиків.. Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

«Всього в підрозділи направилися 39 патрульних автомобілів підвищеної прохідності «Volkswagen Amarok». Автівки прикордонне відомство отримало в рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Вартість даної партії автомобільної техніки сягає 1,2 мільйона євро», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що за даною програмою в підрозділи західного регіону Державна прикордонна служба вже направила 33 автомобілі «Renault Duster», 8 мікроавтобусів «Volkswagen Transporter» та 20 квадроциклів і інше обладнання.

«Протягом останнього часу для посилення держрубежу вже направлено понад 500 технічних засобів, які були отримані за рахунок закупівлі за бюджетні кошти, а також в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги», – нагадали в Держприкордонслужбі.