Причетний до вбивства бійця АТО зловмисник відмовився надавати свідчення

6 Жовтня 2015, 22:50

Затриманий підозрюваний в інциденті, що стався в Святошинському районі міста Києва і в результаті якого загинув боєць АТО, відмовився надавати свідчення. Двоє інших підозрюваних перебувають у розшуку. Про це заявив начальник відділення розслідування ДТП слідчого відділу Святошинського РУ ГУ МВС України в місті Києві Богдан Замула.

"Затримана особа в порядку статті 63 Конституції України відмовилась давати свідчення щодо себе та членів своєї родини", – сказав Замула.

За словами  слідчого, підозрюваного було затримано 28 вересня відповідно до  статті 208 ККУ і повідомлено про підозру про вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 ККУ. Щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дивіться також: Міліція опублікувала фото підозрюваних у вбивстві учасника АТО в Києві

Замула також повідомив, що особи двох інших підозрюваних у вчиненні цього злочину встановлено, всі вони уроженці міста Києва. Наразі їх оголошено в розшук, правоохоронці проводять заходи щодо їх затримання. Водночас у Святошинському районному управлінні міліції зазначили, що розшукувані особи озброєні і можуть чинити збройний опір при спробі затримання.

"Вказані особи можуть чинити збройний опір при спробі їх затримання. У разі появи відомостей про місце знаходження розшукуваних осіб рекомендуємо телефонувати до Святошинського районного управління за номерами телефонів 423-90-76 і 424-03-40 або на спецлінію 102 з метою оперативного реагування та затримання цих осіб", – наголосив слідчий.

За словами начальника Святошинського РУ ГУ МВС України в місті Києві Ігоря Кучми, розшукувані особи територію України не полишали.

Читайте також: Міліція розповіла подробиці загибелі учасника АТО через конфлікт у столичному кафе

Нагадаємо, 27 вересня Київська міська спілка ветеранів АТО повідомила про загибель одного зі своїх побратимів внаслідок конфлікту в одному зі столичних кафе.