З’явилося відео затримання поліцією кандидата в мери Харкова

5 Жовтня 2015, 23:34

В Інтернеті виклали відео інциденту, що стався 5 жовтня у Києві. Ідеться про затримання патрульною поліцією кандидата в мери Харкова Юрія Кроля.

На відео видно як патрульні поліцейські намагаються з'ясувати особу чоловіка, що сидить за кермом припаркованого у недозволеному місці автомобіля. Чоловік відмовлявся показувати документи, але ім'я та прізвище назвав відразу. Героєм відео виявився кандидат у мери Харкова Юрій Кроль.

Поведінка Кроля явно вказувала на те, що він перебував у стані алкогольно сп'яніння. Він вживав нецензурні вислови. Зокрема, одному з поліцейських він заявив: "Пацани, я доведу, що Аваков – му***. Знаєте, чому? Він понабирав цю пацанву".

В кінці відео поліцейські одягають на Кроля наручники і відводять.

Видання зазначає, що Юрій Кроль підтвердив, що його затримали поліцейські, проте запевнив, що за кермом автомобіля не сидів і у стані алкогольного сп'яніння не перебував.

"Я вийшов з машини, на мене наділи наручники, потім вивезли мене на своїй машині в ліс і сказали написати розписку про те, що претензій до поліції не маю. Вони добрі, порядні хлопці, вони робили свою справу, до них претензій не маю", – заявив він.

Читайте також: Поліція у Києві затримала пасинка Фірташа, який з 2007 року у міжнародному розшуку

Кандидат у мери Харкова також сказав, що не знає, чому поліцейські підійшли до його машини.

"Машина була зламана, і довелося стояти, чекати техобслуговування. У цей момент хтось, мабуть, викликав поліцію", – розповів водій політика. Він також сказав, що коли підійшли поліцейські Юрій Кроль сидів на водійському сидінні, але нікуди не їхав.