Під Луганськом розвідка виявила базу російських спецназівців

25 Вересня 2015, 09:57

У Новоазовську терористи формують «спецроту ДНР» чисельністю до 50 осіб з функціями внутрішніх військ, яка займатиметься проведенням зачисток на території району. Про це повідомив ккординатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

За повідомленям, у районі Старобешевого (по лінії Кутейникове-Старобешеве-Моспине) зафіксували розгортання бандформування. У його складі до 20 ББМ різних типів і 8 танків. Особовий склад бандформування був перекинутий у цей район вантажівками армійського зразка та цивільним легковим автотранспортом з Донецька.

Крім того, у районі Новофедорівки на заздалегідь підготовлені позиції вийшов артилерійський дивізіон російсько-терористичних військ. У його складі 1 батарея РСЗО БМ-21 «Град» і 1 батарея САУ 2С1 «Акація».

Також фіксується активне підвезення боєприпасів до позицій мінометних підрозділів терористів (82-мм міномети) в Петровському і Київському районах Донецька.

"На залізничну станцію Іловайська прибули 9 критих вагонів з боєприпасами і спорядженням і 3 платформи з 2-ма танками Т-72 на кожній", – повідомив Тимчук.

Також, за його словами, у районі Лутугиного мережа ІО ідентифікувала базу спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ.

Нагадаємо, ІО повідомляв про зниження бажання кадрових офіцерів російської армії виїжджати «у відпустки» на територію України та брати участь у терористичній діяльності НЗФ на Донбасі.