У Києві викрили поліцейського, який поцупив мотошолом і хотів його продати

20 Вересня 2015, 17:11

У Києві затримали працівника патрульної поліції, який під час оформлення ДТП поцупив мотошолом, а пізніше спробував його продати. Про це повідомляє Патрульна поліція України в Facebook.

«19 вересня ми затримали поліцейського при спробі реалізувати мотошолом, яким він раніше таємно заволодів під час оформлення ДТП. Затримав і доставив підозрюваного до райвідділу інший екіпаж патрульної поліції за викликом заявника на лінію 102. Вже прийнято заяву про кримінальне правопорушення, взято пояснення і розпочато кримінальне провадження прокуратурою Києва. Разом з тим моніторинг Департаменту патрульної служби розпочав службове розслідування за цими обставинами», – йдеться у повідомленні.

«Наголошуємо, що вчинення правопорушень та злочинів патрульними є абсолютно неприпустимим. Увесь особовий склад патрульної служби рішуче засуджує такий ганебний вчинок свого вже колишнього колеги, що підтверджується й тим, що затримання підозрюваного проводили поліцейські. Щиро запевняємо, що цей випадок розслідуватиметься максимально прозоро і об’єктивно, з докладним інформуванням суспільства», – запевнили в патрульній поліції, наголосивши, що для них «немає своїх і чужих, а лише ті, хто дотримуються і не дотримуються закону».

19 вересня ми затримали поліцейського при спробі реалізувати мотошолом, яким він раніше таємно заволодів під час оформле…

Posted by Патрульна поліція України on 20 вересня 2015 р.

Читайте також: Аваков сказав, скількох столичних поліцейських звільнили за два місяці роботи