З’явилися фото та відео з будівлі міськради Маріуполя, яку досі не відновили після пожежі

15 Вересня 2015, 20:15

У Маріуполі будівлю Маріупольської міськради досі не відновили після пожежі, яку влаштували сепаратисти у травні 2014 року. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«1,5 роки тому це місце було будівлею Маріупольської міської ради, а сьогодні тут вибите скло, зрізані батареї, обвалюються стелі, а на стінах потріскана фарба і цвіль. Все це наслідки "російської весни" 2014 року. Будівля закрита і знаходиться під охороною. Ексклюзивну екскурсію для журналіста влаштував начальник прес-служби міськради Олег Калінін», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що найкраще в будівлі збереглося ліве крило – тут принаймні цілі стіни і двері. У правій стороні будівлі працівники міськради поступово розбирають гори сміття, які залишилися тут ще з часів захоплення російськими терористами. Найбільше постраждав перший поверх – раніше тут знаходилася кімната охорони, гардеробна, турнікети. Зараз через гори уламків та сміття тут неможливо пройти. У кабінеті міського голови не залишилося нічого – все винесли вандали. Врятувати вдалося лише деякі нагороди. У лівому крилі будівлі – закіптюжена стеля, а на стінах напис: "Донбас Россия".

Нагадаємо, будівлю міськради в Маріуполі підпалили сепаратисти на початку травня 2014 року.

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі активісти розписали будівлю міськради віршами Ліни Костенко.