На вокзалі в Харкові міліціонер побився з громадським патрулем

14 Вересня 2015, 15:04

У Харкові на Привокзальній площі міліціонер побився із представниками громадського патруля, що обходили територію, та стріляв у повітря для припинення інциденту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Харківській області.

Повідомлення про бійку надійшло до Ленінського РВ, що на Привокзальній площі у Харкові, 13 вересня о 19:00.

"В ході подальшої перевірки було встановлено, що 23-річний слідчий СВ Жовтневого РВ разом з дружиною проводжали знайому до потягу. Раптом між правоохоронцем стався конфлікт з двома представниками громадського патруля, які здійснювали обхід території", – йдеться в повідомленні.

Далі внаслідок бійки її учасники отримали незначні тілесні ушкодження – садна та забиття – і за медичною допомогою не зверталися.

"Слідчий, сприймаючи дії та висловлювання протилежної сторони, як небезпечні для життя та здоров'я, та для припинення інциденту здійснив один постріл у повітря з спецзасобу для відстрілу гумових куль "ВІЙ", – наголосили в міліції.

За інформацією відомства, учасники конфлікту були доставлені до Ленінського РВ для встановлення усіх обставин події. Їм також видали направлення на судово-медичне обстеження на предмет алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Інцидент кваліфікований МВС як хуліганство. А за фактом інциденту керівництво ГУМВС призначило службову перевірку.

Нагадаємо, у серпні в одеському барі сталася масова бійка за участю "камуфляжів" у балаклавах.