В «Укрзалізниці» сказали, коли в потягах з’явиться чиста білизна

11 Вересня 2015, 10:34

Українці відчують суттєве покращення у наданні послуг «Укрзалізниці» вже за півроку. Про це заявив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

«Зміна підходів до фінансового менеджменту означатиме, що значно більше коштів потрібно для того, щоб поліпшувати інфраструктуру, вагонне господарство, локомотивне господарство. В короткостроковій перспективі для пересічного українця, який користується залізницею це означає, що повинна змінитися якість, технічний стан пасажирського парку», – заявив Пивоварський

«Суттєва різниця повинна вже з’явитися протягом мінімум 6 місяців. Суттєва різниця в якості тієї ж білизни», – уточнив міністр.

Як повідомлялося, Пивоварський доручив керівництву «Укрзалізниці» забезпечити пасажирів послугою доступу до мережі Інтернет за безпроводовою технологією Wi-Fi у всіх поїздах далекого та приміського сполучення.

Нагадаємо, раніше в «Укрзалізниці» на запитання про те, чому білизну, яка коштує пасажирові купейного вагона 18 грн, іноді видають брудною і з жирними плямами, пояснили, що виною всьому «нестабільна ситуація в країні».