Бойовики облаштовують польові армійські склади й перекидають техніку в супроводі озброєних «казаків» – ІО

8 Вересня 2015, 09:20

Наразі триває посилення нового батальйону російсько-терористичних військ, недавно перекинутого на Луганський напрямок. Про це написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Зокрема, зафіксовано прибуття 2-х бойових броньованих машин та 3-х бензовозів. Крім цього, південніше Станиці Луганської виявлені нові обладнані вогневі позиції зі 122-х міліметровими гаубицями Д-30А.

«У районі Старобешевого бойовики продовжують зосереджувати сили і засоби. Зафіксовано прибуття армійських вантажівок із 3 од. 120-ти міліметрових мінометів на причепів. У цьому ж напрямку зафіксовано рух бронегрупи із 3-х танків і 2-х БТР», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що між Тельмановим і Старобешевим російсько-терористичні війська обладнують польові армійські склади, наразі помічене підвезення і складування ящиків із боєприпасами.

«Із боку Донецька в напрямку Ясинуватої висунулися 4 танки. У Петровський район Донецька прибули 2 мобільні установки ЗУ-23-2 у супроводі озброєних людей, одягнених як «козаки»,  – зауважує Тимчук.

За його словами, на приморському напрямок у бік Октября була перекинута бронегруппа терористів із 5-ти танків і 3-х БМП-1,2.

Як повідомлялося, за день 7 вересня штаб АТО не зафіксував жодного випадку використання зброї на Донбасі. Однак звечора терористи продовжили збройні провокації на Донбасі.