Під Волновахою український військовий розстріляв з автомата двох розвідників 72 бригади ЗСУ

7 Вересня 2015, 11:10

У Донецькій області прокуратура розслідує обставини вбивства під Волновахою двох розвідників 72 бригади Збройних сил України, яке скоїв український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Згідно з повідомленням, 6 вересня в одному з приміщень за місцем дислокації Збройних сил України в місті Волноваха Донецької області були виявлені трупи двох чоловіків з численними вогнепальними пораненнями. Загиблими виявилися розвідники 72 бригади ЗСУ 1993 року народження.

"Встановлено, що між трьома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, у результаті якого один з чоловіків 1987 року народження з автомата Калашникова розстріляв двох своїх побратимів. Постраждалі отримали травми несумісні з життям. Правопорушник з місця злочину зник, проте через деякий час його місце знаходження вдалося встановити ", – повідомили в облпрокуратурі.

На даний час правопорушник затриманий. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), обрання запобіжного заходу, а також передачі справи у військову прокуратуру.

Як повідомлялося, 2 вересня у військовій частині в Артемівському районі Донецької області військовослужбовець вбив свого колегу 1981 року народження.