На межі з Кримом зникли троє українських військових – Генштаб

6 Вересня 2015, 15:03

На адміністративному кордоні Зерсонщини та Криму зникли три українських солдати. Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗСУ на сторінці у мережі Facebook.

«Зранку 5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79-ї окремої аеромобільної бригади – старшого солдата Юрова О.І. та солдатів Орленко О.О. і Мекшуна К.М. Під час розшукових заходів встановлено, що вищевказані військовослужбовці в ніч з 04.09.2015 на 05.09.2015 змінилися зі спостережного посту, прибули в розташування, переодягнулися в цивільний одяг (тапки, шорти та тільники) та зі слів їх співслужбовців убули купатися до дамби, яка знаходиться на території, суміжній з незаконно окупованою територією АР Крим», – йдеться у тексті.

За інформацією Генштабу, вночі у цей район приїздили два автомобілі (УАЗ та УРАЛ) зі сторони окупованого Криму. Також у Генштабі припустили викрадення українських військовослужбовців. 

«Зброя, набої та документи військовослужбовців залишилися у розташуванні підрозділу. Наразі проводиться службове розслідування та розшук», – додали у повідомленні.

Як повідомлялося, на Запоріжжі затримали прикордонника за сприяння у незаконному виїзді з окупованого Криму.