Укроборонпром заявив про рекорд з виробництва гармат у серпні

4 Вересня 2015, 14:26

У серпні ЗТМ виробив 35 нових гармат без урахування комплектуючих до них, а раніше потужність підприємства сягала максимум 14 гармат на місяць. Про це повідомили у прес-службі Укроборонпрому.

«Рекордних 35 одиниць гармат ЗТМ1 та ЗТМ2 за місяць – такий результат роботи Державного підприємства «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки», що входить до складу ДК «Укроборонпром».  Крім того, завод відвантажив комплектуючі ЗІП до гармати ЗТМ2 у кількості 100 комплектів та понад 30 тисяч ланок до автоматичних гармат. Ці показники є абсолютним виробничим рекордом підприємства за всю історію його існування», – йдеться у повідомленні.

Інфографіка Укроборонсервіс

Усю вироблену продукцію, за інформацією Укроборонпрому, одразу відвантажено замовникам – ключовим підприємствам Концерну, які виготовляють бронетанкову техніку.

Дивіться також: Укроборонпром у чотири рази збільшив виробництво танків – інфографіка.

«Враховуючи, що раніше потужності підприємства сягали 14 одиниць гармат на місяць, то нині підприємство на місяць випереджає виконання затверджених графіків. У подальших планах ЗТМ суттєве збільшення виробництва та освоєння випуску нових зразків озброєння, необхідних Збройним силам України», – додали у тексті.

Як повідомлялося, Укроборонпром показав відеопрезентацію техніки, яку отримали ЗСУ.

Також підприємство пообіцяло восени запустити виробництво українського серійного безпілотника.