Голова МВС підтвердив загибель нацгвардійця у Києві

31 Серпня 2015, 16:50

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підтвердив загибель бійця Національної гвардії у сутичках під Верховною Радою та застосування вогнепальної зброї. Про це він написав на сторінці у мережі Facebook.

«Близько 90 поранених під Радою (АПД. 16:10 – на жаль – один загиблий – солдат Нацгвардії – кульове поранення в серце) у тому числі кілька людей у важкому стані. Це результат кинутих декількох вибухових пристроїв з боку людей у футболках партії "Свободи", що влаштували бійку з Нацгвардією під ВР», – написав міністр.

Нагадаємо, раніше інформацію оприлюднив нардеп Антон Геращенко.

Як повідомлялося, раніше в НГУ повідомили про близько 50 постраждалих. Голова МВС Арсен Аваков заявив, що кількість поранених сягнула 90, а затримано 30 осіб.

Як повідомлялося, поблизу ВР пролунало кілька вибухів. Згодом нардеп Антон Геращенко заявив, що у гвардійців кинули бойовою гранатою.

Нагадаємо, раніше в понеділок під будівлею Верховної ради України після голосування за зміни до Конституції сталася бійка між противниками змін до Конституції та працівниками правоохоронних органів. Одного зактивістів міліція затримала.

Перед голосуванням противники змін до Конституції перекрили дорогу біля ВР.