Жебрівський зробив подання про скаcування виборів у Маріуполі – ЗМІ

26 Серпня 2015, 19:10

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський надіслав до ЦВК подання з переліком населених пунктів, де пропонується заборонити проведення місцевих виборів у жовтні. Про це повідомив «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело.

Зокрема, Жебрівський нібито пропонує не проводити місцеві вибори в Маріуполі, а також в окремих населених пунктах семи районів області.

За словами співрозмовника агентства, до переліку включено населені пункти, що входять в 30-км зону від лінії розмежування в зоні проведення АТО на Донбасі. У той же час, Жебрівський також пропонує включити в цей перелік і Маріуполь, враховуючи останні події з обстрілом його передмістя – Сартани. До переліку потрапили також населені пункти Артемовського, Волноваського, Володарського, Мар'їнського, Костянтинівського, Первомайського та Ясинуватського районів.

Голова Луганської обладміністрації Георгій Тука пропонує не проводити місцеві вибори в окремих населених пунктах трьох районів: Станично-Луганського, Попаснянського та Новоайдарського.

Як повідомлялося, 19 серпня Жебрівський створив шість об'єднаних територіальних громад і призначив там дату місцевих виборів.

Нагадаємо, раніше Жебрівський запропонував перенести вибори на Донбасі на 2017 рік.