Під Волновахою на розтяжці підірвався мешканець Донецька

21 Серпня 2015, 13:10

У п’ятницю близько 9.00 в районі блокпосту у с. Березовому Мар’їнськогорайону загинув мешканець Донецька 1950 року народження, який натрапив у полі та на вибуховий пристрій. Про це повідомили в ГУ МВС Донецької області.

У зв’язку з цим міліція попереджає мешканців Донеччини про небезпеку та закликає дотримуватися правил поводження на блокпостах та не сходити у поле з траси.

"Це вже 7-ий подібний випадок. За останні два місяці під час перетину лінії розмежування на розтяжках у полі тут травмувалися 6 громадян, які отримали осколкові поранення різного ступеню тяжкості. Серед постраждалих – 3 жінки та 3 чоловіка. Поранені були доставлені до найближчої лікарні – у м. Волноваху", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що селище Березове знаходиться на лінії розмежування та постійно зазнає обстрілів терористів. За даними сільради, з серпня 2014 року тут загинули 2 мирних мешканця та 4 – поранені, серед них є дитина 2007 року народження. На сьогодні у селищі пошкоджено 60 будинків та дитсадок, 2 будинки повністю зруйновані.

Як повідомлялося, унаслідок нічного обстрілу села Прохорівка Волноваського району загинув чоловік 1960 року народження