У міліції назвали винуватців бійки між українськими і польськими фанатами у центрі Києва

20 Серпня 2015, 20:38

Польські футбольні фанати першими розпочали бійку з українськими вболівальниками на Майдані Незалежності. Таку заяву зробив голова столичного ГУ МВС Олександр Терещук.

«Сутичку на Майдані почали вболівальники польської сторони, вони кидали димові шашки, були кілька вибухових пакетів», – заявив Терещук.

Наразі затримали одного поляка, який намагався розбити журналістам камеру.

Терещук запевнив, що правоохоронці тримають ситуацію «під контролем».

Міліція провела польських фанатів до стадіону, хоча дорогою на вулиці Грушевського у них кидали петарди та каміння українські ультрас, кількох з яких затримали.

Наразі триває перший тайм матчу між луганською «Зорею» та варшавською «Легією».

Як повідомлялося, у центрі Києва під час бійки футбольних фанатів серйозно постраждало кафе, та напали на телеоператора.

Також повідомлялося, міліція заблокувала півсотні футбольних фанатів на метро "Арсенальна" у Києві.

Нагадаємо, 19 серпня сталися масова бійка українських та польських футбольних хуліганів у Гідропарку в Києві та сутичка у Львові.

Також нагадаємо, сьогодні 20 серпня у столиці України відбудеться футбольний поєдинок кваліфікації Ліги Європи між луганською "Зорею" та варшавською "Легією". Вболівальники з фанатського сектору "Легії" відомі своїми антиукраїнськими настроями і конфлікти між ними та опонентами з України виникають доволі часто.