Водіїв київських тролейбусів тренуватиме пілот «Формули-1»

13 Серпня 2015, 14:21

12 серпня комунальне підприємство «Київпастранс» домовилося про співпрацю з лідером  офісу «Формула Один» в Україні. Про це інформує прес-служба «Київпастрансу».

 Зігідно з домовленістю, французький пілот, чемпіон світу з автоперегонів Жеремі Дюфур навчатиме наземного пасажирського транспорту.

«Співпрацю з Жеремі розглядаємо як перехід на новий рівень системи підготовки та тестування водіїв для забезпечення безаварійної роботи наземного пасажирського транспорту з використанням його знань та досвіду безаварійного водіння транспортним засобом», – зазначив директор «Київпастрансу» Сергій Майзель.

Водночас Дюфур зазначив, що ця ініціатива дозволить йому втілити величезний досвід для багатьох добрих справ.

«Головна з них  –  підвищувати водійську культуру та драйверську кваліфікацію київських шоферів громадського наземного транспорту, чим забезпечувати новий професійний та європейський рівень безпеки пасажирів. Знання навіть декількох прийомів гоночної їзди допоможе водіям в ïх життєвих робочих ситуаціях.  Та, звичайно, мені відкривається чудова можливість перспективи виховання майбутніх чемпіонів, які зможуть бути гідними представниками українського автоспорту», – підкреслив пілот.

Як повідомлялося, у Києві з'явилася нова бригада контролерів для вилову «транспортних зайців».