З’явилося відео, як патрульна поліція затримувала нардепа Мельничука

10 Серпня 2015, 22:33

У мережі з’явилося відео затримання народного депутата України Сергія Мельничука київською патрульною поліцією. Відео виклав у Facebook прес-секретар МВС Артем Шевченко.

"Екс-комбат героїчного 24-го штурмового батальйону ЗСУ "Айдар", народний депутат України, обраний до ВР за списком Радикальної партії Ляшка, а потім – член депутатської групи "Воля народу" під час спілкування з поліцейськими. Ті склали на нього адмінпротокол за ст. 126 КУпАП", – зауважив Шевченко.

Читайте також: У МВС розповіли подробиці затримання екс-командира "Айдару"

"Шановні слуги народу, припиняйте взагалі козиряти депутатськими "корками" на дорозі перед патрульними. Краще сплатити штраф. А ще краще – зовсім не порушуйте", – додав прес-секретар МВС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що патрульна поліція Києва затримала депутата Сергія Мельничука.

Як відомо, 3 червня Мельничука позбавили недоторканності, проте депутати не дали згоди на його арешт.

За даними ГПУ, Мельничук підозрюється в злочинах, передбачених ст. 257 Кримінального кодексу (бандитизм), і низці інших злочинів, і в сукупності йому може загрожувати довічне ув'язнення

10 червня Печерський суд Києва задовольнив подання Генеральної прокуратури про обрання запобіжного заходу екс-комбату "Айдара" нардепу Сергію Мельничуку у вигляді застави на суму 300 неоподатковуваних мінімумів.  При цьому йому заборонили виїжджати за кордон і залишати межі Києва. Підписку про невиїзд продовжили до 7 жовтня.