Кличко презентував інтерактивну карту ремонтих робіт у столиці

6 Серпня 2015, 18:06

6 серпня мер Києва Віталій Кличко презентував інтерактивну карту ремонтних робіт у місті. Про це інформує прес-служба КМДА.

«Відсьогодні працює карта ремонтних робіт у столиці, де кожен киянин може побачити адреси, перелік робіт, які виконуються, і терміни виконання. Люди звертаються з проблемами, які потрібно вирішити, ми обробляємо цю інформацію і складаємо список об’єктів для подальшого ремонту, – розповів Віталій Кличко. – На сьогодні у місті тривають ремонтні роботи на 2000 об’єктах. Зокрема, облаштовуємо 200 спортивних і дитячих майданчиків у всіх районах Києва», – зазначив мер.

Карта відображає всі об’єкти столиці, де проводять ремонтні роботи за міською та районними програмами: електрощитові та електромережі, ліфти, покрівлі, сходові клітини, фасади, асфальтування дворів, ігрові та спортивні майданчики.

З міського бюджету цього року на це виділили близько 200 млн грн.

Віталій Кличко продемонстрував, як працює інтерактивна карта. І зауважив, що кожен киянин, який вважає, що в його будинку повинні відбутися ремонтні роботи, може звернутися до громадської приймальні мера або за номером: 15-51. «Ми вже формуємо карту першочергових робіт на 2016 рік на основі звернень киян», – повідомив Віталій Кличко.

Як відомо, в Україні створили онлайн-сервіс для скарг на неправильне паркування.