На Закарпатті трьох контрабандистів сигарет відправили у військкомат для мобілізації

29 Липня 2015, 09:15

28 липня У Берегівському районі на Закарпатті затримали трьох контрабандистів, яких відправили у військкомат для мобілізації. Про це повідомила прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

«Учора увечері мукачівські прикордонники спільно з угорською прикордонною службою затримали трьох мешканців Берегівського району, котрі намагалися переправити в Угорщину дев’ять ящиків сигарет», – йдеться у повідомленні.

Сигарети знаходилися в автомобілі УАЗ без номерних знаків та документів.

«Затримання відбулося на ділянці зеленого кордону поблизу контрольно-пропускного пункту «Лужанка», за даним фактом складено адміністративний протокол. Після документації правопорушення всіх трьох затриманих (котрі виявилися чоловіками призовного віку) відправили у військкомат для мобілізації», – інформує Москаль.

За його словами, на ділянці зеленого кордону, що контролюється Чопським прикордонним загоном, спроб контрабанди чи переправлення нелегалів не зафіксовано.

Як повідомлялося, раніше в липні на Закарпатті вже затримували трьох місцевих мешканців, котрі намагалися переправити за кордон дев’ять ящиків сигарет, та відправили їх у військкомат.

Нагадаємо, Москаль знайшов основного постачальника сигарет для контрабанди на заході України.