Аваков розповів подробиці стрілянини в Мукачеві

11 Липня 2015, 17:08

Внаслідок бою на вулицях Мукачева наразі поранили сімох осіб і знищили два міліцейських автомобілі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на сторінці у мережі Facebook.

За його словами, наразі триває спецоперація із роззброєння злочинці, яких оточили та запропонували здатися.

Стрілянина сталася раніше.

«Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Один потерпілий і один правоохоронець перебувають у важкому стані», – йдеться у тексті.

Міністр наголосив, що у разі відмови від здачі, до оточених застосують силу.

У свою чергу, на події відреагував президент Петро Порошенко. За інформацією прес-секретаря президента Святослава Цеголка, у Мукачеві є загиблі серед мирних громадян.

«Він (президент – Ред.) доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачева. Держава повинна дати рішучу відсіч усім проявам бандитизму, де б вони не трапилися – сказав президент», – розповів Цеголко.

Як повідомлялося у ЗМІ, у Мукачеві сталася вулична стрілянина з пожежею на АЗС, є поранені. У подіях нібито беруть участь особи, які назвалися представниками «Правого сектора» з одного боку, і нардепа Михійла Ланя з іншого.