Увечері найгарячішою точкою було Опитне – штаб

4 Липня 2015, 10:23

Протягом минулої доби бойовики 37 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомив прес-центр АТО.

За повідомленням, увечері 3 липня тероритси обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новотошківське. О 22-й, протягом години, з цієї ж зброї було обстріляно Новгородське.

"Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами захисників України в районах населених пунктів Станиця Луганська, Мар’їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки, Троїцьке", – йдеться  в повідомленні.

Зазначається, що найгарячіше було поблизу населеного пункту Опитне, де стріляли з різних видів зброї, зокрема, працював снайпер.

"З 20.40 в районі населеного пункту Піски проросійські окупанти обстріляли позиції сил АТО з БМП. Вогневі точки противника було оперативно подавлено не забороненим Мінськими домовленостями озброєнням", – повідомили в штабі.

Крім того, о 17.10 в районі населеного пункту Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою проросійських окупантів, українські військові змусили противника відступити.

З опівночі до ранку обстріли терористів із забороненої зброї продовжилися.

"Двічі зі 120-мм мінометів обстріляні позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. Тричі окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Новотошківського. Зокрема, з танку, 120-мм мінометів, 122-мм гармат та стрілецької зброї", – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, з півночі до 06:00 п'ятниці в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано лише три обстріли з боку бойовиків позицій українських сил.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, чотирьох – поранено.