Бойовики підтягують штаби ближче до лінії зіткнення – ІО

24 Червня 2015, 10:05

На Світлодарському напрямку зафіксовано переміщення пункту управління оперативно-тактичною ланкою ближче до лінії зіткнення. Про це йдеться у повідомленні групи «Інформаційний опір».

«Від Єнакієвого на Каютине (селище, розташоване на трасі між Єнакієвим та Дебальцевим – Ред.) здійснено перекидання пункту управління оперативно-тактичної ланки – у колоні зафіксована командно-штабна машина російських військ типу Р-149БМР «Кушетка-Б», два кунги («КамАЗ»), один «Урал», у супроводі БТР-80», – зазначили у повідомленні.

Між Антрацитом та Красним Лучом також зафіксовано переміщення командно-штабної машини

«Зафіксовано перекидання бронегрупи бойовиків (шість танків і кілька БМП, включаючи одну командно-штабну машину БМП-1КШ «Поток-2»)», – йдеться у тексті.

Окрім того, бойовики протягом доби здійснювали переміщення інших підрозділів техніки.

«Зафіксовано перекидання у напрямку н.п. Червоне артпідрозділу бойовиків (чотири САУ 2С1 «Гвоздика»). Ще три САУ 2С1 «Гвоздика» зафіксовані на марші в районі н.п. Комунарівка», – зазначили у тексті.

«У Куйбишевському районі Донецька зафіксовано перекидання танкового підрозділу бойовиків (чотири танки) і батареї 122-мм гаубиць Д-30 уздовж «лінії фронту» на позиції північніше цього населеного пункту», – додали у повідомленні.

«У районі н.п. Горлівка фіксується перекидання артилерії терористів (партіями по 2-3 знаряддя) у напрямку до селища Гольмівський. Протягом доби перекинуто до 10 одиниць 122-мм гармат Д-30 і до восьми гармат 152-мм «Мста-Б», – наголосили в ІО.

Як повідомлялося, за інформацією ІО, бойовики можуть знати маршрути патрулів ОБСЄ.